Ingyenes
Böngészés

Miért vagyunk egyedülállóak és egyediek?

Igazából ide nem is kellene csak annyit írjunk, hogy: INGYENES!

Vagy, hogy nem kell fizetni se hirdetéseket, se az önéletrajzokért, se az adatbázisért!

Hirdetésfigyelőknek

De azt hiszem a mai világban sokan megijednek ha azt hallják INGYENES! Talán valami védekező rendszer indul be bennünk és azt mondják, hogy ez biztos átverés vagy majd a végén jön az, hogy csak ezt kell kifizetni meg azt, és persze a kisbetűs magyarázat hozzá.

De nem, nincs nálunk semmi csavar és tényleg minden szolgáltatásunk ingyenes Önöknek, mint Hirdetésfigyelőknek!

Nem kell bemutassuk, hogy az állásportálokon meglehetősen drága egy hirdetést feladni vagy fejvadász cégeket megbízni. Sokaknak nem kell mondanunk, hogy akár százezreket el lehet költeni egyetlen hirdetésre, korlátozott számú önéletrajzok letöltésére vagy az önéletrajz adatbázisok megtekintésére és akkor nem is beszéltünk arról, hogy ha több álláslehetőség van egy munkáltatónál, azaz több alkalmazottra lenne szüksége egyszerre.

A válság előtt a személyzeti osztályok még sokkal nagyobb költségvetéssel gazdálkodhattak, akkor még sokan megengedhették magunknak ezeket a költségeket. De a kis és közép vállatok nagytöbbsége már akkor sem engedhette meg magának, hogy állásportálokon hirdessék meg az álláslehetőségeiket vagy munkaközvetítőket illetve fejvadász cégeket vegyenek igénybe.

Mi ennek most véget vetünk!

A válság átalakította azt, ahogy a munkáltató cégek munkatársakat keresnek. Az álláshirdetések szerepe lassan visszaszorul, és valami más lép napról napra a helyükre.

Az AddelMagad!

Úgy is mondhatnánk, hogy itt mindenki saját magát adja el, saját magát hirdeti meg. Mi ebben segítünk és egyetlen nagy Országos AddelMagad Bázisban gyűjtjük össze a hírdetőket és ezzel egyúttal Önökhöz közvetlen eljutatva azt a lehetőséget, hogy pár perces kereséssel megtalálják a megfelelő hirdetést, hírdetőt. Mind ezt minden költségtérítés nélkül, vagyis

INGYENESEN!

Hirdetőink száma napról napra rohamosan növekszik, nincs veszíteni valója csak használja a rendszert korlátlanul!

Sikeres együttműködést kíván az AddelMagad Csapata!