Kredites feltöltés

Minden amit tudni kell a kreditekről

álláskeresés másként addelmagad kreditek

A kreditek

Az Addelmagad fizetős rendszer: van egy belső egyenleged, amin ún. ''kreditek'' vannak. Azért kredit és nem forint, mert könnyebben átlátható, kezelhető későbbiekben ez a rendszer és nem utolsó sorban lehetőségek vannak arra, hogy kapjál vagy nyerjél krediteket, erről mindig értesülni fogsz. Egy nap 10 kreditet jelent, tehát ha 300-at töltesz, az 30 nap, ha pedig 600-at, az két hónap (60nap). Amíg van kredited, addig láthatják a Hirdetésfigyelők a hirdetésed (Profilodat). Ha lejár, semmi baj, ugyanúgy itt vagy, csak nem látszol a listán, nem jelensz meg a keresőben, nem tudsz ajánlatokat fogadni. Fontos, ha nincs kredited, akkor sem törlődik az hirdetésed, önéletrajzod a rendszerből, a Profilod továbbra is a rendszerben marad, csak a Hirdetésfigyelők számára nem látható vagyis Passzív üzemmódban. A kreditekkel nem jár semmilyen mennyiségi korlátozás: nem fogynak jobban, ha többször lépsz be, vagy több ajánlatot kapsz vagy fogadsz el. 30 napnyi kredit 30 napig érvényes, és addig korlátlanul.

Természetesen ingyenesen is használható az oldal, de csak az önéletrajzod elkészítésére, tehát passzív módban. Innen bármikor meggondolhatod magadat, hogy benne szeretnél lenni az Országos AddelMagad Bázisában, ahol a Hirdetésfigyelők ingyenesen juthatnak el mindenkihez, egyúttal hozzád is. Éppen ezért vagyunk egyediek számukra is, ezt ne feledd!

Fizetni tudsz több módon is: bankkártyával, sms-ben (hamarosan), átutalással, banki illetve postai befizetéssel. A fizetés beérkezését követően a korlátozás azonnal megszűnik, a belső egyenleg feltöltődik a megfelelő számú kredittel (attól függően, mekkora összeggel töltötted fel), és ezt követően minden nap 10-zel csökken. A feltöltések halmozhatóak, tehát az új kreditmennyiség a jelenlegi egyenleghez adódik hozzá.

Az egyenleg lejártakor Passzív (nem látható) módba tér vissza a rendszer, tehát a felhasználót nem töröljük az adatbázisból.

Sokan úgy gondolják, hogy miután hirdetésükre megfelelő ajánlat jött és eredménnyel zárul elképzelésük, azután is megéri nekik, hogy az AddelMagadnál 0,25-30Ft napi díjért fent legyen hirdetésük és helyettük dolgozzon a rendszer, akár bebiztosítva magukat egy jobb lehetőségre.

Részletesen a fizetési lehetőségekről és díjjakról a regisztráció után, a Profilod menüjében olvashatsz.