"Nagyon jó ez a saját fiók megoldás, úgy jövök fel megnézni mindig mintha a karácsonyt várnám, remélem nem sokára megjön az ajándékom!:-)"

- Brigi

"Először azt hittem, hogy megint valami üzleti átverés! Megkeresett az addelmagad.hu és felkínált egy ingyenes lehetőséget, hogy innentől kedvemre választhatok a hirdetések között és ezért nem kell fizetnem vagy nem kell fejvadászcéget megbíznom. Nem akartam elhinni, de tényleg így van! Köszönöm!"

- HR Manager

"Jó érzés volt több hónap keresgélés után olyan ajánlatokat olvasgatnom a fiókomban, melyek a hirdetésemre érkeztek és nem nekem kell küldözgetnem reménytelenül az önéletrajzomat a vakvilágba!"

- N. Antalné

"Folyamatosan keresünk munkatársakat és végre egy megoldás ami megkönnyíti a feladatunkat! Kedvünkre nézegethetjük a hirdetéseket, mindezért nem kell szinte semmit tennünk! Köszönjük!"

- (egy cégvezető)

"Nem gondoltam hogy az AddelMagad hirdetésem ilyen sikeres lesz! Nem az én világom volt az internet és idős is vagyok már, de Önökkel sikerült ami már reménytelennek tűnt! Csak ajánlani tudom másoknak is! Köszönöm!"

- id. K.János

"1éve itthon ülök és elkeseredve keresem a lehetőségeimet folyamatosan, de veletek a 2. héten sikerült!"

- Feco

"Hol voltatok eddig? Végre valaki reményt adott a kilátástalan keresgélésben!:) kösszii"

- Orsi

"Köszönöm az AddelMagad.hu -nak ezt a lehetőséget! Első időben kicsit lemondtam róla, de aztán egyszer csak jött 2-3 ajánlat is. Igaz szót fogadtam nektek és kitöltöttem minden adatomat és képet is tettem fel. :) Hétfőn kezdek!!! :) Csak ajánlani tudom és fogom is másoknak!! Üdv"

- Bogi

"Eladtam."

- H. Lívia

"Elhatároztam, hogy ebben az évben aktívabb leszek! B.Ú.É.K."

- Ágnes Napocska Ambrus

"3 hónapra fizettem a hirdetésemet, 2 hónapig szinte semmi nem történt, már fel is adtam, mikor kaptam egy olyan jó ajánlatot amire nem is számítottam! Jövőhéten kezdek! Köszönöm és csak ajánlani fogom mindenkinek! "

- M.Károly

"Igaz mi nem álláskeresők vagyunk, de a másik oldalról is szeretnék köszönetet mondani, hogy ilyen jó és egyedülálló rendszert hozott létre nekünk az Addelmagad! Mindenhol fizetnünk kell a pozíciók meghirdetéséért, de itt nem, így nekünk kisvállalkozóknak is adtak esélyt, hogy jó munkaerőhöz jussunk gyorsan."

- Trafalgar Éttterem

"Nagyon jó ötletnek tartom az egyedi önéletrajzlinkemet, amit a rendszeretek készít mindenkinek. Én folyamatosan használom, emailben is elküldtem már több helyre, és apróhirdetési oldalakra is feltettem. Igaz még nem jött el a megfelelő ajánlatom, de jóval több lehetőség és válasz jön! Köszönöm"

- Katalin

"Sziasztok ! Örülök,hogy itt lehetek.Most regisztráltam,remélem nem átverés mint a többi.Itt megtalálom a számításom amire már rég vágytam.Jelenleg minden reményem odaveszett.De itt kellemes csalódás fog majd érni."

- Szabó-Szűcs Ildikó

Most azonnal
Nyerni fogok

Játsz és nyerj könnyedén, és ha ügyes vagy akár ingyen is hirdetheted Önéletrajzodat.

Játszok most
és indulok az álomállásért
Most azonnal
Regisztrálok

Esélyt adok önmagamnak a jó vagy jobb állásért, mert eddig én kerestem, de most engem fognak.

Regisztrálok
és indulok az álomállásért
Mi az az
AddelMagad?

Álláskeresés másként, Álláskeresés egyedülálló módon! A mai világban a hagyományos álláskeresés már nem működik.

Tudj meg többet
és indulj az álomállásért